Friday, January 7, 2011

GiveAway EdY : Awak Busuk!

g




Korang hanya perlu :
1. Buat 1 entry pasal giveaway ni dengan tajuk "GiveAway EdY : Awak Busuk!"...
(letak banner giveaway pada entry dan pastikan kat entry korang ada link terus ke entry contest ini)
siap!

2. Jadi follower blog ini...
dah! follower ke 1955..

3. WAJIB TAG sekurang-kurangnya seorg blogger LELAKI dan seorg blogger PEREMPUANdan make sure dieorg tahu...
leeza
putrarocker


4. Tinggalkan link entry korang kat ruangan comment entry ni...
 siap!


Itu sahaja..mudah kan??mmg mudah tapi jangan ambil mudah...

Apa tunggu lagi..
sesiapa pun boleh join...
tak kira anda dah menang sebelum ni, anda masih berpeluang untuk menang lagi...


Tarikh Tutup : 11.59AM pada 12/1/2011

1 comment:

E.d.Y said...

Thanks sudi join giveaway ni..semoga ada tuah untuk menang miniature tu...good luck..:)

ORIGINAL MILIK CHE AZIAH DAUD.SELAMAT DATANG KE BLOG SAYA