Friday, December 24, 2010

'saya nak duduk dalam bloglist cik lulu'

♥ LULU ♥


syarat2nya:


1. buat satu entry tentang ni yang bertajuk 'saya nak duduk dalam bloglist cik lulu'
done!

2. copy my official header ni kat entry korang and link kan skali
sudaaa....=)

3. be my follower....
done!

4. and last skali komen kat entry ni yang korang dah join and bagi skali link entry korang tu ye..
orite...=)

2 comments:

♥ LULU ♥ said...

hye ...
thanks sgt sbb sudi join 'saya nak duduk dalam bloglist cik lulu'...
anyway salam perkenalan..
and thniah sbb anda tergolong dlm 50 org tu~

The 7th said...

hey we are from the 7th and would like to personally invites you to join our contest, we need 30 more contestant and we are going to increase the prize, hence, the bigger chances for you to win,have a look!

happy muffins all!

with love,
www.t7th.blohspot.com
-The 7th-

ORIGINAL MILIK CHE AZIAH DAUD.SELAMAT DATANG KE BLOG SAYA